Hvordan lage den perfekt stekte biffen eller den saftigste og møreste lammesteken? En inspirerende og omfattende kjøttkokebok med 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene.
Hvordan lage den perfekt stekte biffen eller den saftigste og møreste lammesteken?
Svaret får du i denne omfattende og inspirerende kokeboka som også lærer deg hvordan du kan bruke de andre delene av dyret. Visste du at det dyreste kjøttet ikke alltid er det beste? Og at det finnes smarte måter å få det seigeste kjøttet til å bli det møreste,og mest smakfulle? Her er lammeskank, saftige hamburgere, oksehalesuppe. Rause og rike smaker, moderne og tradisjonelle oppskrifter fra Norge og hele verden.
En inspirerende og omfattende kjøttkokebok med 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene.
"Viestad kan å skrive, og denne boka er lekkert utformet. Mette Randem har tatt bilder som er både varme og delikate. Boka inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter, og Viestad legger vekt på å bruke hele dyret (...) Boka er en flott hyllest til kjøttet som råvare og en helhetlig tanke om utnyttelse av gode råvarer." Oppland Arbeiderblad Pluss
"Den store kjøttkokeboka er et veldig godt oppslagsverk i klassisk håndtering av dyreskrotten og dens forskjellige deler. (...) oppskrifter (...) i en lettfattelig og inspirerende stil. (...) Dette er en bok som godt kan ligge under juletreet (...)"Henrik J. Henriksen, A-magasinet