Tid for thai (Innbundet)
Forfatter:
Forfatter: | Yngve Ekern |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2008 |
Antall sider: | 160 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202272920 |
Alder: | 25 - 55 |
Forfatter: | Yngve Ekern |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2008 |
Antall sider: | 160 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202272920 |
Alder: | 25 - 55 |
Yngve Ekern påtar seg som norsk nordmann fra Norge å leie deg gjennom det thailandske kjøkkenet. Sammen med Junie Kovacs, som driver kokkeskole på Ko Lanta, har han valgt ut de beste thairettene for deg. Hver oppskrift er ledsaget av flotte fargefoto. Rettene, enten det er en chiliboblende curry eller limesukker der fruktskall knuses sammen med sukker, er basert på råvarer som det er lett å skaffe seg i Norge.
Oppskriftene er inndelt i grupper som snacks, supper, salater, grønnsakretter, hovedretter og desserter, men du får også tips om hvilke retter som passer sammen. Dette er mat som er lett å lage og lett å like.
Yngve Ekern har vært journalist i Aftenposten siden 1985. De ti siste årene har han utmerket seg med sine faste matspalter. Han har to tidligere kokebøker på samvittigheten, og ble i 2006 kåret til Årets matformidler.