Når prisene stiger, rentene biter og havregrøten truer i det fjerne: Ikke gi opp, hjelpen er på vei. Det er nemlig fullt mulig å spise som en konge uten at det samtidig koster skjorta. I denne boken viser forfatterne deg hvordan du kan lage en rekke skikkelige gode, men rimelige middager. Det finnes en hel rekke billige og alminnelige råvarer som faktisk innehar fantastiske kulinariske kvaliteter. I jakten på det eksklusive og sjeldne overser vi kjøleskapets hverdagshelter. Billige kjøttstykker som, med litt ekstra tid, blir så møre og saftige at de nærmest smelter på tunga. Rotfrukter i alle regnbuens farger. Nydampede blåskjell. Stekt sei, spinat, løk, epler, nybakt brød. Og hermetikk! Ja, hermetikk. Brukt riktig er alt dette virkelige delikatesser som du kan unne deg en hvilken som helst tirsdag. Så bla om, bli mett, spar penger. PS. du får også utvalgte vintips på budsjett fra VGs vin-Sara Sara Døscher er VGs faste vinskribent, med over 20 års erfaring som sommelier, forfatter og foredragsholder. Dette er hennes sjette bok. Klaus Døscher er matentusiast og hobbykokk. Dette er hans tredje kokebok sammen med Sara.