Du trener knallhardt på høstmørke skogstier. Du legger utallige mil bak deg på sykkelsetet. Du har sikkert også svettet deg gjennom de fleste skiløypene i marka. For neste mål er Birken, Den Store Styrkeprøven eller New York-maraton. Du føler deg godt forberedt. Men hva med det du spiser - har du tenkt på det? Resultatene dine - både på trening og i konkurranser - kan forbedres betraktelig hvis du lærer deg noen gode matvaner. Det handler om mat før, under og etter trening og konkurranser, men det handler like mye om hverdagsmaten. Og det handler om karbohydrater. Mye karbohydrater. I denne boka vil du lære hva, hvordan og hvor mye du bør spise før og etter trening. Vi vil vise deg hva konkurransekostholdet ditt bør inneholde for å sikre kroppen nok energi helt fram til målstreken. Vi vil inspirere deg til å bytte ut brødskivene med mer spennende - men like nyttig - mat. Du vil få se hvordan du kan lagekjempegode middager, fristende sportsdrikker og effektiv karbosnacks. Vi vil vise deg nye måter å tenke salat og nøtter på. Du vil få en ny opplevelse av havregrøt. Kort sagt: DU VIL LÆRE Å LAGE ENKEL OG DELIKAT MAT SOM GIR DEG ALL DEN ENERGIEN DU TRENGER FOR Å PRESTERE PÅ TOPP.