Pizza Paradiso (Innbundet)
Hvordan lage verdens beste pizza
Forfatter:
Forfatter: | Jan Vardøen |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2011 |
Antall sider: | 192 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202361310 |
Forfatter: | Jan Vardøen |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2011 |
Antall sider: | 192 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202361310 |
Lag verdens beste pizza hjemme
Endelig kommer Jan Vardøens pizzabok. Jan Vardøen er bartender, kokk, båtbygger, skribent og musiker. Han er blant annet innehaver av den populære pizzarestauranten Villa Paradiso på Grünerløkka i Oslo, og har nylig lansert sitt eget pizzamel.
I denne boken presenterer Vardøen oppskrifter på 35 ulike pizzaer, og skriver tekster med personlig snert til alle oppskriftene. Det hele avsluttes med råd om hva man bør drikke til pizza og oppskrifter på herlige italienske desserter. Sammen med den anerkjente fotografen Agnete Brun klarer han å gi oss skikkelig italiensk stemning hjemme på vårt eget kjøkken. Stikkord for denne boken er varme, lidenskap, sterke farger, pizza og at det beste i livet kan være veldig enkelt.