Den mest omfattende og oppdaterte soppboken på det norske markedet. Den fjerde utgaven av Norske sopper har gjennomgått en svært omfattende revisjon av både tekst og bilder. Noen arter har endret status vedrørende kategoriene spiselig, ikke matsopp og giftig. En rekke nye arter er beskrevet. Til tross for det store artsomfanget er boken oversiktlig og forståelig for sopp-plukkere på alle nivåer. Boken tar for seg hele Norges soppflora, med vekt på matsopper, på en grundig og lettfattelig måte. Her vises hva man skal se etter for å unngå forvekslinger. Artene presenteres med oppdatert tekst og bilder fra soppens naturlige miljø. Bestemmelsesnøkler, tabeller og illustrasjoner supplerer beskrivelsene og forenkler identifiseringen. Boken gir deg alt du trenger å vite for å forsyne deg av naturens soppdelikatesser uten frykt. De giftige soppene og andre sopper som ikke skal brukes som matsopp, er godt beskrevet. Forvekslingsarter er grundig omtalt. Boken tar også opp temaer som soppens liv, vekst og utvikling, gift i sopp og soppforgiftning. I tillegg får du gode råd om sanking, rensing og viderebehandling.Boken dekker artskunnskap og teoristoff som kreves for å bli soppkontrollør, og for å gå opp til «Prøve for soppsakkyndige».