Ina er en av Norges mest populære og kreative matbloggere med bloggen Mat på bordet. Ina har samlet sine aller beste oppskrifter og det er blitt en fest for øye og gane. Lær deg å lage hverdagsmat med det lille ekstra. Lær deg et antall basisoppskrifter som du kan ha med deg resten av livet, og gjør dem til dine egne klassikere. For eksempel: Eltefritt brød, vellykket hver gang, en pai du får til, den beste italienske pizzaen, supper som smaker av Italia, eller noen få helt nydelige gryteretter. Hvorfor ikke spise godt hver eneste dag! Ina-Janine Johnsen er matblogger og spaltist i A-magasinet og skriver for matmagasinet NORD. Hun er utdannet interiørarkitekt og bor i Oslo.
«Det er tydelig at denne kokeboken er skrevet av en blogger som er vant til å dele og formidle: Her er flust av lekre bilder, kreative oppskrifter og smarte tips og råd. Boken er delt inn etter måltidsrytme (formiddagsmat, ettermiddagsmat, kvelds osv.), og samlebilder av oppskriftene før hver enkelt del i boken, gjør det lett å velge hva man har mest lyst på. Oppskriftene er relativt enkle, og du trenger ikke fancy utstyr. Mye kan dessuten fryses ned eller stå fremme en stund – i tråd med behovene til en travel familie. Et lite minus for at boken ikke inneholder så mange fiskeforslag – men stort pluss for kreative yoghurter, annerledes supper og ikke minst varierte og sunnere pizzaer. Denne boken er hverdagsinspirasjon!» VG