Bli med Klaus Hagerup på en fantastisk mat- og vinreise i Veneto!
Opplev gylne dager i det vakre italienske landskapet med smakfulle Valpolicella-viner og overdådige måltider.
For tredje gang legger Klaus Hagerup ut på en mat- og vinreise i Italia. Denne gangen står Veneto for tur. I reisefølget har han med seg kona Bibbi Børresen, fotograf Tom Karlsen og Nils Ole Oftebro som illustratør.
De reiser fra vingård til vingård og smaker seg gjennom mangfoldige glass med viner som valpolicella, ripasso og amarone. Og de spiser seg gjennom det ene overdådige måltidet etter det andre. Som leser dras du med i svingene, fra den ene viderverdigheten til den andre, gjennom det italienske landskapet blant drueranker og i livlige samtaler på kjøkkenet og rundt matbordet. Og mellom smil og latter får du et levende innblikk i Veneto-regionens fantastiske mat- og vinkultur.
Mens reiseskildringen til Klaus Hagerup og streken til Nils Ole Oftebro er personlig og full av humor, gir faktatekstene deg kunnskap om mange av regionens viner og vingårder - og om det tradisjonelle italienske kjøkken.
Boken er gjennomillustrert med flotte fotografier og tegninger!