Norges mest anerkjente konditor, Sverre Sætre, begir seg i denne boken ut på nye oppdagelser i det søte kjøkken.
Gled deg til herlige søte, norske smaksopplevelser. Med utgangspunkt i norsk frukt, bær og melkevarer lager Sverre Sætre de mest fristende desserter og kaker – alle med sin helt egne, originale vri. Og nå kan du gjøre det samme og by på for eksempel Tilslørte bondepiker med kardemomme og Verdens beste på min måte, Rabarbrasuppe med kanel og rømme og Fyrstekake med det lille ekstra. Det handler rett og slett om tradisjonelle norske oppskrifter som i Sverres konditori tilføres noe nytt og spennende.
Boken inneholder 50 oppskrifter som alle er grundig og lett forståelig beskrevet. Oppskriftene er vakkert illustrert med fotografier av Christian Brun. Du finner også et eget kapittel med grunnoppskrifter på blant annet mandelbunn, tertebunn, vaniljekrem og mørk sjokoladeglasur.
”Det handler om kreative måter å bruke våre fantastiske råvarer på, og det handler ikke minst om helt nye og herlige smaksopplevelser.” Sverre Sætre
Sverre Sætre (f. 1972) er utdannet kokk og konditor. Han har siden 2003 vært med på Kokkelandslaget og ble verdensmester i 2006 og olympisk mester i 2008. Han er også kjent fra Sommeråpent på NRK, der han har vært TV-kokk gjennom flere sesonger. Han driver Sverre Sætre konditori i Oslo.