"Den store Vaffelboka" på 256 sider tar for seg alt du noen gang har lurt på om den norske vaffelen - fra den spede begynnelse til mangfoldet i både smak og bruk som vi ser i dag. Samlet her, med vakre, appetittvekkende bilder, finner du vaffeloppskrifter for enhver anledning. Fra sunne matvafler med skalldyr og spinat, vegan og glutenfrie varianter, til proseccovafler, snickers- og oreovafler. Blant 66 oppskrifter vil du garantert finne en ny favoritt.
Den store Vaffelboka har vært så heldig å få med seg et knippe håndplukkede gjester. Felles for dem alle, i tillegg til den unike verdien de på hver sin måte tilfører små og store, er at vaffelen har en viktig plass i arbeidet deres. Gjennom bilder og deres hjertevarme historier inviteres du med på en fantastisk vaffel-opplevelsesreise i Norge og utlandet, fra setervaffel på Renndølsetra til luksusvaffel på Britannia Hotell.